Redwing

Redwing, Støvle, Iron Ranger 8085 Rough & Tough, Brun

På lager

2.900,00 DKK
Varenummer: 8703000015
  • product-usp2 Fri fragt over 499,-

IRON RANGER
Model 8085

COPPER ROUGH & TOUGH 

Iron Ranger er en amerikansk ikon elsket for sin markante stil og langvarige konstruktion. Med sin tåkappe, hastighedskroge og Vibram®-ydersål er der ingen tvivl om denne læderlegende.

Dette produkt er med stolthed lavet i USA.

IRON RANGEREN
Iron Ranger blev oprindeligt bygget til jernminearbejdere i 1930'erne. I årtierne siden er den vokset uundværlig for ejere fra alle samfundslag takket være sin ikoniske stil og holdbarhed. Den seks tommer støvles signaturfunktion er en lædertåkappe, der er lige så karakteristisk som den er holdbar. Hver par udvikler en personlig pasform og tilpasset komfort over tid takket være lædersåler og en kork mellemsål, der former sig efter fødderne. Støvlerne er bygget med en Goodyear-læder welt og Puritan tredobbelt-syning, og messing hastighedskroge giver præcis snøring og et visuelt hit af hardware. Iron Ranger er forankret med en Vibram® 430 Mini-lug-ydersål.

PASFORMSINFORMATION
Et nyt par Red Wing Heritage-fodtøj skal sidde behageligt stramt på foden, med tilstrækkelig plads til frit at kunne vrikke tæerne. Vi anbefaler at prøve fodtøj i butikken for at sikre korrekt pasform.

Brand

Redwing