Redwing

Redwing, Støvle, Iron Ranger 8111, Brun

På lager

2.900,00 DKK
Varenummer: 8703000010
  • product-usp2 Fri fragt over 499,-

IRON RANGER
Model 8111

Iron Ranger er en amerikansk ikon, elsket for sin fremtrædende stil og langvarige konstruktion. Med sin tåkappe, speed hooks og Vibram®-ydersål er der ingen tvivl om denne læderlegende.

Dette produkt er med stolthed lavet i USA.

IRON RANGEREN
Iron Ranger blev oprindeligt bygget til jernminedarbejdere i 1930'erne. I årtierne siden er den blevet uundværlig for ejere fra alle samfundslag takket være dens ikoniske stil og holdbarhed. Den seks tommer støvles signaturfunktion er en lædertåkappe, der er lige så karakteristisk som den er holdbar. Hver par udvikler en personlig pasform og skræddersyet komfort over tid takket være læderindersåler og en korkmellemsål, der former sig efter fødderne. Støvlerne er bygget med en Goodyear welt og Puritan tredobbelt-syning, og messing speed hooks giver præcisions-snøring og et visuelt præg af hardware. Iron Ranger er forankret med en Vibram® 430 Mini-lug ydersål.

PASFORMSINFORMATION
Et nyt par Red Wing Heritage-fodtøj skal sidde behageligt stramt på foden, med tilstrækkelig plads til frit at kunne vrikke tæerne. Vi anbefaler at prøve fodtøj i butikken for at sikre korrekt pasform.

 

Brand

Redwing