Om os

PH Henne Strand ligger på Strandvejen 413, i Henne Strand. Butikken er opført i 2007 af Poul Henry Thomsen, hvorfra navnet PH stammer. Siden 2013 er butikken ejet af Patrick, Johnny & Jonas Pedersen - to sidstnævnte, ejer også Mr. Thomsen i Skjern, samt Hr.P i Grindsted. 

Med over 500 kvadratmeter dækker PH Henne Strand over et stort og bredt udvalg af herretøj, både til de helt unge og til den modne mand. Vi har kun 4 lukkedage om året, så du vil stort set altid komme til en åben dør.

Hos PH Henne Strand kan du finde afslappet og trendy herretøj til fritid, samt stilfuld og eksklusiv påklædning til et travlt arbejdsliv. Derudover, har vi et meget stort udvalg af moderne og klassisk tøj til mænd til festlige lejligheder. I vores butik står vores venlige, faguddannede personale altid klar med kompetent rådgivning.

 

Vi har velkendte mærker som f.eks. Han Kjøbenavn, Tiger of Sweden, Gant, Sand Copenhagen, NN07, Meyer, Camel Active, Eterna og over 30 andre kendte danske og udenlandske brands.

Fra vores store mærkeudvalg her i online shoppen kan du finde lige netop det, der passer til dig. Vores holdning er service, service, service, det skal du opleve både når du handler i vores fysiske butik i Henne Strand, men bestemt også, når du sidder hjemme i ro & mag - & vælger lige det der frister dig på webshoppen.
Vi tilbyder altid en fin bytteservice på varer købt hos phhennestrand.dk. Ønsker du at købe en gave, bliver den selvfølgelig pakket flot ind med byttemærke på. Vi glæder os til at byde dig velkommen til køb af smart herretøj, både online eller i vores fysiske butik.

 

VIP Klub

Du kan gratis tilmelde dig vores VIP-klub. Som medlem opsparer du 5% af dit køb.

Handler du på vores webshop kan du sende en kopi af din ordre til vores mail, så påfører vi beløbet til din opsparede bonus. Opsparet VIP-bonus kan kun indløses i vores fysiske butik.