Redwing

Redwing, Støvle, Classic Moe 8138, Mørkebrun

På lager

2.800,00 DKK
Varenummer: 8703000016
  • product-usp2 Fri fragt over 499,-

Model 8138
CLASSIC MOC
BRIAR OIL-SLICK 

Den 6-tommer Classic Moc er synonymt med Red Wing Heritage. Støvlens umiskendelige moc-tå og Traction Tred-ydersål danner en silhuet, der sætter standarden, som alle andre måles efter.

Dette produkt er med stolthed lavet i USA.

DEN KLASSISKE MOC
Den klassiske Moc blev først lavet af Red Wing i 1952. I årtierne siden er den vokset til en af de mest elskede livsstilsstøvler i verden. Oprindeligt lavet til sportsfolk, blev støvlen hurtigt en favorit hos landbrugs- og fabriksarbejdere på grund af sin holdbare konstruktion, stabile trækkraft og hele dags komfort. Den klassiske Mocs funktioner lever videre i dag, da støvlen er bygget med den samme stolthed og proces nu, som den var dengang. Moc-tåkonstruktion og de ikoniske Traction Tred-gummisåler fører vejen. Puritansk tredobbelt syning og Goodyear welt gør denne støvle til en legende inden for holdbarhed.

PASFORMSINFORMATION
Et nyt par Red Wing Heritage-fodtøj skal sidde behageligt stramt på foden, med tilstrækkelig plads til frit at kunne vrikke tæerne. Vi anbefaler at prøve fodtøj i butikken for at sikre korrekt pasform.

Brand

Redwing