Redwing

Redwing, Støvle, Classic Moc 875, Brun

På lager

2.800,00 DKK
Varenummer: 8703000011
  • product-usp2 Fri fragt over 499,-

Classic Moc
Model 875

Den 6-tommer Classic Moc er synonymt med Red Wing Heritage. Støvlens umiskendelige moc-tå og Traction Tred-ydersål danner en silhuet, der sætter standarden, som alle andre måles efter. Oro Legacy læder bruger en unik proprietær blanding af olier, der kun findes hos Red Wing, hvilket giver fuldkornsstrukturen mulighed for at forblive synlig uden tilsat pigment.

Dette produkt er med stolthed lavet i USA.

DEN KLASSISKE MOC
Den klassiske Moc blev først lavet af Red Wing i 1952. I årtierne siden er den vokset til en af de mest elskede livsstilsstøvler i verden. Oprindeligt lavet til sportsfolk, blev støvlen hurtigt en favorit hos landbrugs- og fabriksarbejdere på grund af sin holdbare konstruktion, stabile trækkraft og hele dags komfort. Den klassiske Mocs funktioner lever videre i dag, da støvlen er bygget med den samme stolthed og proces nu, som den var dengang. Moc-tåkonstruktion og de ikoniske Traction Tred-gummisåler fører vejen. Puritansk tredobbelt syning og Goodyear welt gør denne støvle til en legende inden for holdbarhed.

PASFORMSINFORMATION
Et nyt par Red Wing Heritage-fodtøj skal sidde behageligt stramt på foden, med tilstrækkelig plads til frit at kunne vrikke tæerne.
Vi anbefaler at prøve fodtøj i butikken for at sikre korrekt pasform.

Brand

Redwing