Morris Stockholm

Morris Stockholm, Jakke, Bower Down Parka, Navy

På lager

Specialpris 2.500,00 DKK
Pris: 4.200,00 DKK
Varenummer: 6901000037
  • product-usp2 Fri fragt over 499,-

Mærke: Morris Stockholm

Produktnavn: Bower Down Jacket

Morris Stockholm præsenterer den perfekte parka, designet til at føle sig helt rigtig på din vej til arbejde såvel som på en weekend getaway. Denne Bower Down Jacket er skåret i en blanding af nylon og polyester med en peached finish, der skaber et luksuriøst, næsten vasket look. Jakken er udstyret med en fastgjort hætte, fire lommer foran og en to-vejs YKK-lynlås. Den har snore-detaljer, en dekorativ læderlap på venstre ærme, en læder lynlås-trekker og mærkede lily-knapper. Præsenteret i en sporty navy farve og en iøjnefaldende oliven grøn. Morris Stockholm har forfinet den perfekte parka i flere sæsoner nu og håber, at du vil kunne lide denne lige så meget som de gør. Den er en ny klassiker blandt Morris Outerwear og her for at blive!

Produkthighlights:

Den perfekte parka til hverdag og weekend.

Fremstillet af en nylon-polyester blanding med peached finish.

Udstyret med fastgjort hætte og flere lommer.

Sporty navy farve med iøjnefaldende detaljer.

Denne Bower Down Jacket fra Morris Stockholm er i en regular fit, og den er skabt til at holde dig varm og komfortabel i koldt vejr. Den er lavet med en skal af 45% nylon og 55% polyester og fyldt med 80% duck down og 20% fjer. Foret er 100% nylon, og jakken har en to-vejs YKK-lynlås med knapper foran.

Med sine praktiske lommer, justerbar hætte og smarte detaljer er denne parka den ideelle følgesvend til både hverdag og weekendeventyr. Du kan nemt style den til dit outfit og nyde komforten og stilen, uanset hvor du går.

Produktspecifikationer:

Farve: Navy

Materiale: 45% nylon, 55% polyester (skal), 80% duck down, 20% fjer (fyld), 100% nylon (foret)

Lynlås: YKK to-vejs lynlås med knapper

Lommer: Patchlommer foran, sidelommer med fleeceforing og snor i taljen

Hætte: Fastgjort hætte med snor

Vaskeanvisning: Maskinvask ved 30 grader

Brand

Morris Stockholm