OM OS

PH Henne Strand ligger på Strandvejen 413, i Henne Strand. Butikken er opført i 2007 af Poul Henry Thomsen, hvorfra navnet PH stammer. Siden 2013 er butikken ejet af Patrick, Johnny & Jonas Pedersen – to sidstnævnte ejer også Mr. Thomsen i Skjern, samt Hr.P i Grindsted.

Med over 300 kvadratmeter dækker PH Henne Strand over et stort og bredt udvalg af herretøj, både til de helt unge og til den modne mand. Vi har blot 4 lukkedage om året, så du vil stort set altid komme til en åben dør.

Hos PH Henne Strand kan du finde afslappet og trendy herretøj til fritid, samt stilfuld og eksklusiv påklædning til et travlt arbejdsliv. Derudover har vi et stort udvalg af moderne og klassisk tøj til mænd, til festlige lejligheder. I vores butik står vores venlige faguddannede personale altid klar med kompetent rådgivning.

Vi har mange velkendte mærker som blandt andet Tiger of Sweden, Gant, Calvin Klein, NN07, Meyer, Camel, Eterna og over 30 andre kendte danske og udenlandske brands. Fra vores store mærkeudvalg her i online-shoppen kan du finde lige netop det, der passer til dig. Vores holdning er service, service, service, det skal du opleve både når du handler i vores fysiske butik i Henne Strand, men bestemt også når du sidder hjemme i ro & mag – & vælger lige det der frister dig på webshoppen. Vi tilbyder altid en fin bytteservice på varer købt hos phhennestrand.dk. Ønsker du at købe en gave, bliver den selvfølgelig pakket flot ind med byttemærke på. Vi glæder os til at byde dig velkommen til køb af smart herretøj både online eller i vores fysiske butik.

2020 blev året hvor vores webshop blev lanceret. Webshoppen har gjort det muligt for potentielle kunder udenfor Henne Strand, at få fingrene i de lækre styles vi tilbyder. Som tiden er gået, er der kommet flere loyale kunder til. Dette ses ved at vores kundeklub er stadigt voksende, med over 1500 medlemmer.