Om os

PH Henne Strand ligger på Strandvejen 413, i Henne Strand. Butikken er opført i 2007 af Poul Henry Thomsen, hvorfra navnet PH stammer. Siden 2013 er butikken ejet af Patrick, Johnny & Jonas Pedersen - to sidstnævnte ejer også Mr. Thomsen i Skjern, samt Hr.P i Grindsted.

Med over 500 kvadratmeter dækker PH Henne Strand over et stort og bredt udvalg af herretøj, både til de helt unge og til den modne mand. Vi har kun 3 lukkedage om året, så du vil stort set altid komme til en åben dør.

Hos PH Henne Strand kan du finde afslappet og trendy herretøj til fritid samt stilfuld og eksklusiv påklædning til et travlt arbejdsliv. Derudover har vi et meget stort udvalg af moderne og klassisk tøj til mænd til festlige lejligheder. I vores butik står vores venlige faguddannede personale altid klar med kompetent rådgivning.
Vi har mange velkendte mærker som f.eks Tiger Of Sweden, Napapijri, State Of Art, NN07, WOOD WOOD, Levis, Meyer, Camel, Eterna og over 30 andre kendte danske og udenlandske brands.


VIP Klub
Du kan gratis tilmelde dig vores VIP-klub. Som medlem opsparer du 5% af dit køb.
Handler du på vores webshop kan du sende en kopi af din ordre til vores mail, så påfører vi beløbet til din opsparede bonus. Opsparet VIP-bonus kan kun indløses i vores fysiske butik.
 
PH Henne Strand | Strandvejen 413b, 6854 Henne Strand - DK | Tlf.: 75250288 | phhennestrand@mail.dk