Mads Nørgaard

MADS NØRGAARD, STANDARD SWEATSHIRT I GRØN

Ikke på lager

700,00 DKK
Varenummer: 2807000119
  • product-usp2 Fri fragt over 499,-

Mads Nørgaard Standard Crew Logo Sweat i den dybe og elegante "Darkest Spruce" farve er den perfekte sweatshirt til at kombinere komfort med stil. Denne sweatshirt er fremstillet af en blanding af 65% bomuld og 35% polyester, hvilket giver den en blød børstet inderside, der føles behagelig mod huden.

Pasformen på denne sweatshirt er regular, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til din garderobe. De ribbede kanter ved ærmerne og forneden hjælper med at holde trøjen tæt til kroppen og tilføjer samtidig en moderne detalje.

På brystet pryder et lille logo, der tilføjer en subtil branding til dette klassiske design. Stilnummeret 203105 er en reference til kvalitet og stil, der kendetegner Mads Nørgaard's produkter.

Mads Nørgaard Standard Crew Logo Sweat er en tidløs klassiker, der er perfekt til både afslappede lejligheder og til at supplere dit daglige outfit. Denne sweatshirt er skabt til at holde dig varm og komfortabel, samtidig med at den giver dig et stilfuldt udseende.

Uanset om du bruger den som en del af dit daglige outfit eller til mere afslappede anledninger, vil Mads Nørgaard Standard Crew Logo Sweat i "Darkest Spruce" farven være din pålidelige følgesvend.

Brand

Mads Nørgaard