KUNDEKLUB

Betingelser for medlemskab i PH Hennes kundeklub:

Vi indsamler dine oplysninger med det formål at oprette dig i vores kundeklub, hvor du kan opnå medlemsfordele i form af tilbud, events og meget mere. Personoplysninger, vi indsamler, kan eksempelvis bestå af:

· Navn
· Adresse
· E-mail
· Fødselsdato
· Tlf. nr.

Vi opbevarer dine oplysninger i 5 år efter sidste køb med kundeklub registrering. Du har selvfølgelig altid mulighed for at blive slettet via tilmeldingsformularen eller hos, PH. Du vil modtage SMS og omkring tilbud, events og meget mere, med mindre du aktivt fravælger dette. Det er vigtigt, at du accepterer disse betingelser, da dette er afgørende for, at du kan være en del af vores kundeklub jf. gældende lovgivning.

Dine rettigheder:
Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.
Du kan anmode os om at se, ændre, slette eller overføre dine persondata. Du kan til enhver tid afmelde dig kundeklubben og dine data slettes herefter. Har du spørgsmål til, eller ønsker du at klage angående denne persondatapolitik, kan du kontakte os på telefon eller mail.

TILMELD DIG HER: